Åh, alla dessa läsarkontakter!

BLOGG
Bobo på kontoret_1729_1

Det är tur att vi älskar att ha kontakt med våra läsare, för den här veckan har telefon- och mejltrafiken gått tät.

Äntligen skulle vi försöka komma ikapp med all administration som halkat på efterkälken när vi togs på sängen av att försäljningen av Nomadliv tog raketfart redan från dag ett.

Så vi satte oss med de lindrigt roliga excelarken och prickade av inkomna betalningar. När vi var klara fanns en hel del kvar som inte var inkomna, så vi skickade ut ett påminnelsebrev.

Och enligt den berömda lagen om alltings j-ligheter, hade vi förstås missat att pricka av alla betalningar som hade registrerats hos banken den 30 juni, den mest frekventa betalningsdagen på hela sommaren. Alla som betalade sin räkning fredagen den 27:e, lördagen den 28:e och söndagen den 29:e juni är registrerade den dagen vi missade att pricka av. Härligt!

Bobo, som har fått de flesta samtalen, har tidvis sett lite blek ut, men när vi andra frågar henne om vi ska ta över svarar hon:

”Nejdå, det är visserligen tråkigt att vi har klantat till det så, men när jag väl har folk i luren brukar vi ha riktigt trevliga samtal, så jag kör på ett tag till.”

Nu plöjer vi mejl för det vilda och hoppas snart ha rättat till alla felärenden. Dessutom kan vi glädja både oss själva och vår kära läsekrets med att vi håller på att lägga över hela vårt prenumerations- och faktureringssystem på ett riktigt proffsigt företag, så nu ska det snart var slut med nybörjarfelen och vi kan koncentrera oss på att göra en allt bättre tidning. Puh.

                                                                                              Margareta Jonilson