Det blir i alla fall tätt till tvåan…

BLOGG
Musslor LÅG 0086

Det är inget smart att börja en tidningsutgivning med att göra sina läsare besvikna. Gudskelov är det heller ingen av Nomadlivs läsare (de som har haft chans att läsa den alltså) som är besvikna på själva innehållet, men många som beställde tidningen strax efter förra månadsskiftet har fortfarande inte fått någon tidning i brevlådan.

Det betyder inte att vi har gått i konkurs eller att hela upplagan har brunnit upp, utan har att göra med en kombination av ett par klantigheter och byråkrati som gör att postutdelningen av nästa omgång tidningar dröjer.

Så hav förtröstan – din tidning kommer att dimpa ner i lådan, men vi är inte hundra på om det blir i slutet av nästa vecka eller om det dröjer ännu några dagar.

En liten, liten tröst än ändå att därefter ska det bara dröja ytterligare knappt fyra veckor innan nästa nummer kommer och det är ännu mer välmatat än det första!

Hundra sidor härlig sommarläsning med svenska och utländska resmål, spännande personintervjuer och praktiska tips inför cykelturen.

Den här gången gräver vi djupare i reglerna kring våra svenska rastplatser – räddningsplankan i ett land som än så länge har alldeles för glest med ställplatser!

Och hur blir det nu i Värmland i fortsättningen? Det ska vi också svara på i Nomadliv #2.

Men först ska vi alltså försöka se till att få ut ettan så fort det någonsin är möjligt!

Och så klurar vi som bäst på hur vi ska gottgöra alla er som nu går i väntans tider.

                                                                           Margareta Jonilson, chefredaktör

Under tiden kan du gissa vilket snabbrecept vi presenterar i nästa nummer.

Bobo Jonilson, bildredaktör