Husbilens dag – hela helgen

BLOGG
Samling vid lanthandeln

Jösses, knappt hann vi fira Husbilens Dag förrän midsommar var över oss och nu galopperar vi i rask takt in i semestertider.

Nu har vi alla fall hunnit få fram bilderna från det lyckade evenemanget i Kristinehamn, så varsågoda!

Allt kan alltid göras bättre, men med tanke på att det var första gången är vi själva nöjda med att närmare nittio procent föll på plats som det skulle. Att platsen var väl vald visste vi, och det bekräftades av många, många av de 120 glada deltagarna.

”Så skönt att vara i en stad och inte ute på ett gärde”, var en återkommande kommentar. ”Då kan man välja vilka aktiviteter man vill delta i, annars kan man ta en sväng på stan.”

Men ärligt talat: Den absolut mest avgörande framgångsfaktorn kan inte vi på Nomadliv ta åt oss äran av, nämligen vädret. Vid inkörningen på fredag eftermiddag kom solen äntligen strålande ner över alla oss frusna själar som hade gått och lutat oss mot nordanvinden i i stort sett två månader. Och solen bara fortsatte lysa över oss under hela lördagen.

Det hade varit näst intill omöjligt att få folk på dåligt humör under de förutsättningarna! Men tack i alla fall till alla er som bidrog till en härlig stämning som omedelbart gav mersmak. Detta gör vi om!

                                                                                     Ansv. Partypingla