Nomadliv #1 on the road!

BLOGG
_DSC3468_W

Tro’t om ni vill, men nu är det senaste utskicket av Nomadliv #1 på väg ut i landet. Till alla våra prenumeranter som har satsat på ett välmatat magasin där allt det roliga man kan göra med en husbil  är i fokus.  Men som också typ har trott att vi bara försvann eller att hela upplagan brann upp eftersom ingen som beställde tidningen efter 31 mars har sett röken av den.

Vi på Nomadliv ber återigen tusen gånger om ursäkt för fördröjningen och lovar att vi har lärt oss vår läxa. Ni som har varit med från nummer ett har nummer två i lådan runt mitten av juni, så nu duggar det tätt med bra läsning! Eller läsning och läsning. Då skulle ni se bilderna… Nåt så vackert som svenska landskap på sommaren!

Men ändå åkte vi till ostronstaden Cancale i Bretagne och sörplade både skaldjur och belgiskt öl en sån där sommar. Och det ångrar vi inte, tvärtom! You’ll see!

För att inte tala om hur enkelt och inbjudande det är att resa med husbil i charmiga och gästfria Grekland. Våra korrar på plats avslöjar allt!

Jaja, nu stoppar vi där.  Egentligen skulle vi bara berätta att ingen prenumerant bör behöva vänta längre än till början av  nästa vecka  innan första numret av Nomadliv dimper ner i brevlådan. Och tvåan följer i mitten av juni.

Mer om innehållet i nummer två ska vi berätta väldigt snart. Välkomna!

Margareta Jonilson, chefredaktör