Massor av drömmar!

BLOGG

DSC_0005 1

Alla av oss kanske inte har möjlighet att åka husbil över vintern, men drömma går ju alltid!

Drömma om kommande säsong och om den där tiden i livet när ledigheten är lång och resorna kan bli därefter…

Företagarfamiljen Olsson har bara vanlig semestertid att ta ut och väljer att lägga den i Italien och då lyxa sig lite extra sista veckan vid en värstingcamping i San Remo.

På vintern ställer de husbilen i Sälen och kan åka dit varenda helg som inte Alice Gymnasten tävlar och Agnes Härligheten har annat för sig.

En flock flyttfåglar drar alltid ner till Spanien och Portugal över vintern och de mest värmetörstande åker en bit till, till Marocko. Nomadliv tipsar om finaste campingen i Agadir-området.

I somras begick vi tjurfäktningsdebut. Inte så otäckt som det låter, tvärtom en vacker syn med många välbyggda män i arenan. Vi delar med oss av härliga, dråpliga bilder!

Superbloggarna Freedom Travel är nu ute på sin årslånga resa genom Europa, men innan de drog iväg hann vi syna deras husbil – troligtvis Sveriges mest pimpade!

Behöver kvinnor en extra duvning vid husbilsratten för att våga? Ja, inte skadar det för vare sig kvinnor eller män att skaffa sig mer vana och kunskap och då passar vårkurserna på Breviks camping vid Vättern fint.

Gunilla Lundbom bjuder på sedvanlig skrattfest och en riktig feel good-berättelse från beryktade Palermo, där hon blev av med plånboken och inte fick se Zlatan i aktion.

Stolta kan vi också berätta om Melissa och Dan som reste metodiskt i Nomadlivs spår i Normandie och fick en lika fantastisk upplevelse som vi. Härligt att kunna inspirera så!

På ställplatsfronten bekymrar det oss att Stockholms centrala delar får färre ställplatser när det redan är huggsexa om dem som finns, i alla fall under högsäsong.

Och så avslöjar vi vilka fel som är vanligast i de ärenden som går ändå upp till Allmänna Reklamationsnämnden för prövning.

Välkommen till ett nytt välmatat nummer av Nomadliv!