Nomadliv Granskar – alltid på husbilsägarnas sida

 

IMG_1385_W

 

Vi vill, precis som du, att husbilsturismen i Sverige ska utvecklas på ett bra sätt. I dag finns det många krafter som verkar i motsatt riktning.

Därför tycker vi att tiden är mogen för en granskande och avslöjande journalistik inom denna hittills ganska osynade sektor.

Under rubriken Nomadliv Granskar kommer vi att avslöja tjuv- och rackarknep från SCR:s sida, vi kommer att rycka ner brallorna på fabrikanter som levererar splitter nya husbilar med en rad kvalitetsbrister och på återförsäljare som vägrar göra något åt saken.

Vi kommer att granska mesiga kommuner som låter campingägarna diktera var husbilarna ska stå, samtidigt som campingägarna själva helt nonchalerar strandskyddet och fyrametersgränsen.

Och så vidare. Det saknas varken ämnen eller debattengagemang när det gäller husbilar, så Nomadliv Granskar kommer att bli en välfylld och spännande sektion av tidningen.

Men det är ju inte kul att bara skälla och gnälla, så vi ska också lyfta fram positiva exempel och visa på möjligheter som driver husbilslivet framåt.

Hur löser man ställplatsfrågan i föregångsländerna Tyskland och Frankrike, till exempel? Kan våra politiker och företagare lära sig något därifrån?

Och visst ska vi uppmärksamma orter i Sverige som vågar trotsa SCR och tillgodoser husbilsägarnas intressen.

Välkommen till husbilstidningen som alltid står på husbilsresenärernas sida! Alltid.

Nu kör vi!