Nu är Nomadliv i teve igen!

BLOGG
Skärmavbild 2014-04-03 kl. 08.57.25

Den här gången med fokus på den granskande delen i vårt första nummer. Där berättar vi om hur det gick till när Visit Värmland, påhejade av campingkungen Christer Fransson, plockade av oss ett lovande projekt som skulle ge Värmland en mångfald av ställplatser, med Tyskland och Frankrike som förebilder.

Nu är det istället campingägarna som driver projektet och då vet vi ju alla hur det kommer att gå. Grattis Lars Isacsson och Lars-Erik Hörmander, säger vi bara…

Visit Värmlands vd förklarar lappkastet med att, ja just det: Det är rimligt att de ”aktörer som ska vara med i nästa fas också är med och bygger upp projektet.”

Där fick vi svart på vitt: Det ÄR verkligen campingägarna och inga andra som ska hantera husbilsfrågan i länet.

Synd. För vi ville ha med både campingarna och alla andra som kan skapa goda förutsättningar för ett gott husbilsmottagande i Värmland.

MEN: Vi vill också framhålla att inte alla i Värmland gör som Christer Fransson och Laila Gibson säger. I första numret av Nomadliv ger vi flera exempel på företag och kommuner i länet som har förstått hur vi som åker husbil vill ha det; Forshaga, Östmark, Torfolk gård och Sjösala. Där ses vi i sommar!

                                                                                           Margareta Jonilson