Tvåan äntligen på väg!

BLOGG
High Chaparral

Precis när vi skulle börja förtäta utgivningen av Nomadliv blev det tvärtom.

Själva har vi hela tiden varit taggade till tusen, haft gott om material att jobba med, behållit hälsan och kunnat tuffa på i ett bra tempo. Till och med datorerna har varit oss nådiga.

Då brakar alltihop samman på grund av administrativa problem.

Vi la ut vår prenumerationstjänst på en extern leverantör i höstas och lutade oss tryggt tillbaka i förvissningen om att tidigare strul skulle lösas och alla bli nöjda. Men nejdå.

Nu har vi tvingats lägga om hela systemet ytterligare en gång och har jobbat dag och natt med att försöka få styr på alla tusentals poster som ligger där.

Många av er har redan drabbats av vårt kaos och fått avier med rubriken ”påminnelse”, som om vi hade ett krav på er. Detta ber vi uppriktigt och djupt om ursäkt för. Så var det inte meningen att det skulle se ut.

Men nu tror vi i alla fall att vi har lyckats få fram vilka som går och väntar på att få Nomadliv #2 i lådan. Och den tidningen ligger på tryckeriet och bara väntar på att en ny trycktid ska passas in i tryckpressens schema.

Under tiden sitter vi som bäst och producerar #3, så just när säsongen har sparkat igång som mest kommer ni kära läsare att få den ena Nomadliv efter den andra i rask takt. En liten tröst i alla fall!

                                                                                       Margareta Jonilson, chefred